sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kuulumisia, ja menneitä muistoja.

Onpas siitä nyt vierähtänyt aika kun viimeksi postailin. Hupsista keikkaa ! Tärkeintä kai että postailen nyt. Ollaan siis tosiaan Hannan kanssa Helsingissä. Tultiin tänne perjantai aamuna. Linja-auto lähti Kuopiosta 07.00 ja matka kesti 5 ja puol tuntia eli Helsingissä oltiin 13.30 suurinpiirtein. Matka jatkui Helsingistä autolla Korsoon. Siinä syömisen ja muun valmistautumisen jälkeen lähdettiin Jumboon. Siellä vierähti puolitoista tuntia. Mukaan lähti neule, peplum paita, farkut ja puuteri. Illalla käytiin kuvaamassa.


Seuraava päivänä eli lauantaina lähettiin Helsingin Keskutaan. Lähdettiin 12 aikoihin ja kierreltiin pari tuntia kauppoja ja käytiin Starbucksissa. Join jonkun Caramel joku höskä. En minä muista kunnolla. Käveltiin siitä Foorumiin ja Pinja ja Milja tuli meidän kanssa. Siitä Hanna sitten häipy jotain kaveriaan moikkaamaan ja jäätiin kolmistaan. Kiertelyä se siltikin vaan oli. Mentiin illalla rautatieasemalle, ja saatiin siitä Hannan kanssa juosta junaan, koska aikaa oli 5 minuuttia. Keskustasta lähti mukaan aurinkolasit, takki ja baby lips.


Kolmas päivä, eli tämä päivä meni aikalailla ihan vaan kuvaillessa. Heräsin ennen 12 ja ennen 2 lähettiin Korsoon pyörimään. Ensimmäisenä käytiin pizzalla ja siitä suunnattiin kuvailemaan. Tulihan sieltä ihan hyviä otoksia, tai ainakin minun mielestä. Loppupäivä on aikalailla kulunut sisällä istuskellen valitettavasti.


Äskettäin kävin kuvaamassa nuo uudet vaatteet niin voisin niistä kuvat tähän nyt sitten laitella:

 neule H&M 9.95
Peplum paita Bik Bok 14.95
 Farkut JC n. 50 euroa en muista tarkalleen.
 Takki Carlings ALE 35.00e
 Baby Lips huulirasva Stockman 4.20e
 Aurinkolasti Tiger 5.00e
 Puuteri Stockman 8.00e ? ehkä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti