maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannus on kerran vuodessa, siksi mä liputan sen puolesta.

Nyt on sitten Juhannus takanapäin, ja eteenpäin jatketaan hyvin mielin. Itse Juhannus kului mökkielämällä mökkielämä on muotii 2014. Aamulla siis lähettiin kohti Juankoskea ja matka kesti sen tunnin suurinpiirtein. Sitten siinä grillattiin niinku Juhannuksena nyt yleensä tehdään ja pelattiin krokettia. Sen jälkeen toinen mun koirista sai pallon päähän ja sai aivotärähdyksen. Siinä se sitten horju ja oksenteli joten siinä sitten hoivailtiin sitä.


Sen jälkeen tietenkin lähetiin saunomaan ! Supisuomalainen juttu ollu monta vuotta, joten tottakai tänäkin vuonna. Sitte kahentoista aikaan sytytettiin kokko ja siinä aikuiset sitten lähti nukkumaan ja jäin Aleksin ja Topin kanssa kolmestaan. Aittaan laiteltiin pedit ja juteltiin siinä sisällä, vaikka olikin ihan pirun kylmä ja ihan jumalattomasti itikoita.


Ja nykyhetkeen .. Mä olen tällä hetkellä Tampereen Härmälä Camping alueella. Vietetään kaks päivää täällä taino itseasiassa yövytään täällä ja muuten särkänniemessä, mutta palaillaan siihen möhemmin, kiitos hei !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti